O nama

O NAMA

NASTANAK FIRME

Preduzeće NIS-KOMERC osnovano je 1995. godine u Modriči, u ulici Jovana Dučića bb sa namjerom da na tržište plasira auto dijelove renomiranih svjetskih proizvođača po prihvatljivim cijenama. Počeli smo kao mala trgovina da bismo u međuvremenu narasli u jednu od vodećih trgovina rezervih dijelova za mala i teretna vozila na području opštine Modriča i šire. Vremenom širimo naš asortiman na mašine i alate odnosno poljoprivredne uređaje i alate.

NIS - KOMERC DANAS

Danas NIS – KOMERC se nalazi u ulici Gavrila Principa broj 13 i ovlašteni je diler STIHL i Viking poljoprivrednih mašina.

Naš asortiman auto dijelova nudi sledeće: opruge, pumpe za vodu, amortizere, akumulatore, dijelove trapa, grijače, dijelove klime, filtere, izduvne sisteme, katalizatore, kablove, termostate, španere, svećice, sijalice, ležajeve točka, kočioni program, remenice i remenje i još mnogo drugih sklopova i dijelova automobila.

U našoj ponudi pronađite bogat asotrtiman kvalitetnih ulja i maziva najpoznatijih svjetskih brandova: motorno ulje, ulje za mjenjače, ulje za kočnice, tekućina za hidrauliku, masti.

U ponudi imamo i veliki izbor raznih mašina i alata za sve potrebe po odličnim cijenama.

Naši specijalizirani trgovci pružit će vam lično i kompetentno savjetovanje te širok spektar servisnih usluga za vaše STIHL uređaje.

Ovlašteni Stihl diler

NIS - KOMERC je ovlašteni diler i serviser STIHL i VIKING poljoprivrednih mašina.

ISKUSTVO

26 godina iskustva u trgovini.

BOGAT ASORTIMAN

Naš asortiman čine auto dijelovi, STIHL program poljoprivrednih mašina, ulja i maziva, mašine i alati.

ZADOVOLJNE MUŠTERIJE

Vremenom smo stekli veliki broj zadovoljnih mušterija.

Zadovoljnih kupaca
0 +
Artikala u ponudi
0 +
Godina postojanja
0

Ukratko o stihl-u

Od samog početka STIHL je razvijao i proizvodio više od samih alata: tehničari i inženjeri imaju stalnu viziju o budućnosti kao i o inovativnim tehnologijama koje pretvaraju u nove, u praksi provjerene proizvode koji će doprinositi efikasnijem radu. Upravo je strast i potreba za najvišom kvalitetom, najpreciznijom tehnikom i kontinuitetom dovela STIHL do onoga što je on danas – proizvođača motornih pila koje su dokaz kvalitete i kontinuirianog razvoja na svjetskom tržištu.

Bez obzira što je marka STIHL postala sinonim za motornu pilu, danas STIHL proizvodi i prodaje i veliki broj proizvoda za najrazličitija područja primjene – od rezanja do sječkanja, metenja, usisavanja, puhanja, prskanja, pranja i bušenja pa sve do osobne zaštitne opreme, kao i STIHL Timbersports kolekcije modno sportske linije.

Uspjeh nije ništa drugo nego stalna realizacija novih ideja i njihovo potvrđivanje na tržištu od strane STIHL kupaca diljem svijeta.

COVID mjere

Prilikom ulaska u radnju obvezni ste nostiti masku i koristiti dezinfekciono sredstvo koje se nalazi na ulazu.

Lokacija

Gavrila Principa 13
74480 Modriča
Bosna i Hercegovina

Kontakt

Tel: 053 810 485
Mob: 065 977 404

Design and development by IKDESIGN